Förnuft eller känsla?

Vi föll som furor för det vitbetsade furugolvet. Tre år senare har ett antal vassa föremål fallit och gjort fula märken i golvet i vår lägenhet. Nedanför TV:n kan man skymta rester av blodvite, ett minne från när Kennet kaklade skifferväggen. Ack så opraktiskt. I de flesta kataloghusen är ek- eller valnötsparkett standardval, men man brukar kunna få ett prisavdrag om man väljer att köpa golven själva. För all del, valnöt är snyggt och ek praktiskt och tidlöst, men furugolv har den rätta känslan, Det är härligt under fötterna och gör sig snyggt till vitmålade väggar. Det ska synas att man levt i sitt hem. Patina? Eller?

Galleri, Trivselhus

2 reaktioner på ”Förnuft eller känsla?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s