Trivselhus Wise

Trivselhus har en budgetserie ”Wise” som enligt säljaren i Umeå ligger på 2,1-2,3 mille, exklusive markarbete, men inklusive grund, bergvärme och samma höga materialstandard som övriga Trivselhus. Sex olika kök från Tibro, hushållsmaskiner från Siemens, rostfritt eller vitt med induktionshäll, sju modeller Dooria innerdörrar, åtta modeller SnickkarPher ytterdörrar, 15 mm trägolv från Kärhs och centraldamsugare finns bl.a. som standard. Ett betydligt bättre namn än A-hus ”billiga” serie som heter Basic, låter ju B, ungefär som ICAs billiga varor.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s