Livet är som en bouillabaisse..

”..det blir inte bättre ju mer man vräker i”. Hade det inte varit för att vi båda är (snart) lyckligt gifta på var sitt håll och en viss åldersskillnad hade han varit min. Ingen kan njuta av de lilla i livet som honom. ”Är man avslappnad nog för att sitta och titta på en nyckelpiga en stund slipper man äta magmedicin till hösten” är ett av många visdomsord och hans tips för livslång kärlek är att använda alla sina sinnen i relationen. Jag talar förstås om Ernst Kirchsteiger som förutom att han är en livsnjutare är en fantastisk inredare. Jag gillar framförallt hur han sommaren 2010 renoverade en gammal hytta och inspireras gärna av golvet, ljust trä möter grå sten som skapar ”rum i rummet”. Jag är inte helt säker, men gissar att det är granit- och furugolv. Skulle dock av praktiska skäl hellre lägga stengolv i köket och trä där matbordet ska stå. Min alldeles egna Ernst (läs Kennet) har lovat att han ska bygga matsalbordet på bilden. Jag är även förtjust i soffbordet med betongskiva. Ett hett boktips, trots att vi närmar oss vintern är ”Sommar med Ernst” där hemmafix och recept varvas med Ernst-citat.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s