Det giftfria hemmet

Hälso- och miljöfarliga kemikalier som lagras i kroppen och vattendrag och sjöar, finns det mycket av i ett hem. Inte mycket att göra åt? Det behöver inte alls vara svårt. Det gäller bara att vara lite mer observant. Mina föräldrar skrattade först åt mig när bebbens nyinköpta kläder slängdes direkt i tvättkorgen, men faktum är att det finns mycket gifter i kläderna som i viss mån försvinner när de tvättas. Det bästa är förstås att köpa second-hand som redan har tvättats många gånger. Vad mer bör man ha i åtanke när man har en vision om ett giftfritt hem? Eftersom det finns mycket att skriva om kommer jag att dela in det i flera inlägg med fokus på följande:

– Plastprylar

– Byggmaterial

– Städning

– Möbler

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s