Pyssel

Efter att ha träffat markägaren och gjort upp inför tomtköpet hade vi fredagsmys och förstörde huskataloger. Vi ritade upp tomten skala 1:100 på ett stort papper och markerade ut väderstrecken och placerade ut alternativa planlösningar som vi klippt ut. Trots enkel matematik (1 m=1 cm) fick vi dubbelkolla för tomten på 1700 kvm såg jättestor ut från ett fågelperspektiv. Pysslet gav en bra överblick och det var inte svårt föreställa sig solmogna jordgubbar i trädgårdslandet och grillkvällar på altanen i perfekt sydvästläge. Snöskottningen förtränger vi.

En reaktion på ”Pyssel

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s