Husvisning

Idag har vi tittat på ett i stort sätt färdigt Landsort från Myresjöhus. Planlösningen påminner mycket om LB-hus Classic 140 och Myresjöhus Åhus, men huset är mindre (132 kvm) och saknar det brutna taket i mitten. Inte lika tjusig exteriör och därmed ett par hundratusen kronor billigare. Väljer man ryggåstak blir det på längden och inte mot de stora vardagsrumsfönstrena.

2 reaktioner på ”Husvisning

  1. Vi var också lite inne på Landsort pga av dess planlösning var likt Classic 140. Myresjöhus Åhus har också liknande planlösning. Vi valde bort Landsort just pga man fick betala extra för ryggåstak + att det var mindre. Dessutom så tyckte att det såg lite tråkigt ut utifrån. Intressant att ni är inne på samma spår som vi var.

    Vi har ett par bekanta som just hade flyttat in i ett Landsort när vi höll på välja så där kunde man spana in lite. En grej jag inte gillade var att myresjöhus fönsterbräden hänges på på innerväggen och är i trä.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s