Hurra!

Köpekontraktet på tomten är äntligen påskrivet. Vi fick även veta att grannens elkabel som påstods vara dragen över tomten och därmed skulle behöva grävas om, inte alls låg där. Ännu ett moment mindre. Nu får vi vänta på att Lantmäteriet ska stycka av tomten, innan vi kan söka bygglov. Men den som väntar på något gott. Innan dess lär vi ha fullt upp välja hus.

Tomten som är på ca 1700 kvm ligger mitt i Täfteå, precis som vi ville ha det bland nya och äldre hus, barnfamiljer och pensionärer, nära stan, fast på landet med ICA och skola ett stenkast bort och havet ytterligare några kast. Bebben har framtiden utstakad. Köra moppe och extraknäcka på Täfteå-logen. Spännande tider!

En reaktion på ”Hurra!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s