Modifierad Smygehamn

Fördelen (eller nackdelen) med A-hus är att man kan rita om husen i stort sätt hur mycket som helst utan att det blir dyrare, förutsatt att det inte behövs mer material. Väljer man t ex fler fönster får man ju så klart betala för det, men det finns ingen kostnad för att ”öppna upp” ritningen. Här har jag använt A-hus ritverktyg och lekt lite grann med deras Smygehamn och bl.a. gjort ett föräldrasovrum av arbetsrummet med en egen toalett och öppnat upp ett allrum. Se orginalritning under.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s