Rettificato

Kakel eller klinker med sågade kanter, sk. rettif-plattor kan sättas tätare än vanliga plattor. Fogarna blir minimala och man upplever att plattorna flyter ihop mer än vid traditionell sättning. Tjusigt!

Flera av Höganäs plattor finns att få i utförandet. Nedan Loden och Tekno.

 

 

 

 

5 reaktioner på ”Rettificato

  1. Sjukt snyggt, men se upp. Vi fick pålägg för att sätta sådana plattor hos LB-hus efter som dessa kräver mer arbete för att sätta plattorna plant. Vita plattor är extra känsliga eftersom om dessa läggs lite fel så syns det väldigt mycket.

    Men kör på det du gillar, se bara till att du har på pränt att det ska vara rätt lagt.

    1. Läste om det på er blogg och har sett att andra fått betala extra för stora plattor så passade faktiskt på att fråga om det när vi träffade LB-hus säljare häromveckan. Enligt honom var det inga tillägg på arbetskostnaden. Kanske är det lokala skillnader, beroende på vilken kakelsättare de anlitar. Hoppas han fattade vad jag menade, för som sagt, sjuukt snyggt ju!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s