LB-husvisning

Idag har vi varit på snabbvisit i ett nybyggt Classic 140. Fler spekulanter var inbokade så vi fick blott 15 min till vårt förfogande.

Kök och vardagsrum upplevdes lika luftigt som vi hade hoppats.  Ägarna hade valt att sätta en vägg vid entrén så att man inte ramlar in i köket det första man gör. Vi är lite osäkra på den lösningen. Skönt att slippa se en massa skor när man äter middag, men blir en omväg med matkassarna. Vårt huvudbrydderi kring att det på orginalritningen är så många dörrar i föräldrasovrummet, hade de löst med att byta plats på klädkammaren i sovrummet med skjutdörrsgarderoben i tvättstugan. En extra dörr i tvättstugan gör mindre och där kan man ju förvara ytterkläder och skor och annat som man helst inte har i ett uteförråd där de börja lukta illa. Ingången till allrummet var större. Vi skulle nog hellre ha en inbyggd skjutdörr och eventuellt öppna upp ett av sovrummen så allrummet blir större. Lilla toaletten upplevdes ändå ganska stor och vi konstaterade att det ryms ett badkar där. Vi har hellre duschen i föräldrabadrummet eftersom badkaret mest är för bebbens skull.

Så till exteriören. Silvermetallic hängrännor och fönsterbleck samt mörkgrå ytterdörrar gjorde sig snyggt till den vitmålade träpanelen. Precis som vi vill ha det. Huset hade en 3,6 m takutbyggnad. Vi är inte riktigt överens om längden den, då jag är mer inne på 2,4 m. Fullt tillräckligt för att få plats med utemöbler utan att riskera att taket skymmer solen.

Tanken var att vi även skulle få kika på ett Classic 135. Ägarna var bortresta men hade lovat LB-hus säljare att vi fick kika in genom fönstrena. Grannen undrade vad vi höll på med och vi såg i princip ingenting, för vid tretiden i december är det kolsvart i Norrland.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s