Möte med A-hus

Efter varje möte blir frågetecknen snarare fler, då man inser att det finns så många fler varianter än vad man tänkt sig, utan att priset behöver bli högre. Vi satt och klurade på planlösningen, försökte kombinera det vi gillar med Smygehamn och Classic 140 till det ultimata huset för oss.  Eftersom vi inte har något behov av både dusch och badkar i samma badrum, funderar vi på att minska ner det ena badrummet. Det innebär att vi kan få ett större allrum och minska på utgifterna något. Arbetsrummet kan man göra större och minska lite på klädvården, så blir det ett separat föräldrasovrum. Lite synd med en mindre klädvård, men vi resonerar att 8 kvm är fullt tillräckligt. Kom gärna med synpunkter på planlösningen. Att tillägga, LB-hus Classic 140 är också ett hett alternativ (planlösning finns i tidigare inlägg). A-hus arkitekt ska få titta på det och komma med en skiss, men ungefär så här har vi tänkt, fast spegelvänt:

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s