Akvarium

Gick en kvällspromenad med föräldrarnas hund i deras villakvarterer och passerade ett hus med ett stort fönsterparti ner till golvnivå. Visserligen låg huset riktigt nära vägen, men man såg verkligen allt! Tänkte mig med fasa bebben sittandes i blöjan på vardagsrumsgolvet och skumma Täfteåbor i buskagen utanför. Vi gillar stora fönster men kanske räcker det med 160 cm och en fet häck. Vi får tänka att fönster ändå bara släpper ut värme och rimmar dåligt med vårt energisnåla hus.

Det är konstigt att många husritningar har så stora fönster i badrummet. Tjusigt och SPA-aktigt, men bara praktiskt om man bor i skogen eller har en rejäl exhibitionistisk ådra. Men det är väl lite som med Twitter och Facebook, den moderna människan berättar gärna för omvärlden när hon bajsat eller klippt naglarna. Eller som husbloggar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s