Beslutsångest

Nu har vi ritat ännu en ny planlösning på Smygehamn. Vi kom på att det ändå vore rätt praktiskt med ett privat föräldrabadrum i anknytning till sovrummet, så slipper man strutta runt naken inför grannarna, mellan dusch och påklädnad. Det vore visserligen praktiskt med en inbyggd entré som vi ritade tidigare, men synd att ta bort Smygehamns magnifika mittplacerade entré. För att föräldrasovrummet ska bli större och rymma garderober, har vi flyttat ingången och minskat på köket och klädvården något.

2 reaktioner på ”Beslutsångest

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s