Panik!

Käkade knäck i godan ro, helt ovetande om att A-hus säljare brådskande försökt nå oss. 16.30 får vi veta att avgiften för VA höjs med ca 35 000 kr vid årskiftet. 16.00 stängde Umeva. Vi ringer akuttelefon utan att få någon hjälp, Kennet kör istället dit i illfart. Två bilar på parkeringen, varav en översnöad.  Samtidigt letar jag febrilt på nätet efter direktnummer till högsta chefen på Umeva och bebben slår sönder nagellack, som rinner ut över golvet och finaste julbrallan. Sicken tur att han inte åt upp lacken! Kennet lyckas få tag i en trevlig karl som tar emot ansökan.

Puuh!

Kan dock mycket väl vara så att det blir den dyrare taxan ändå, eftersom bygglov, VA-ritningar etc inte är klara, men nu har vi gjort vad vi kunnat.

 

Gott Nytt År alla bloggläsare!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s