Entreprenadskontrakt

Möte med LB-hus och signering av entreprenadskontraktet. En hel lunta med papper gicks igenom; konsumentköplagen, färdigställande- och byggfelsförsäkring och vilka åtagande LB-hus har. Vi fick med oss ett färg- och tillvalsformulär. Säljaren tycker vi ska ta god tid på oss med alla val, eftersom ändringar bara drar ut på tiden ännu mer, men vi känner att vi har rätt bra koll på hur vi vill ha det. Det enda vi egentligen behöver klura på är hur lång takutbyggnad över altanen vi vill ha (2,4 eller 3,6 m) och mer exakt var vi ska placera huset på tomten.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s