Avdrag badrum

Vi kommer att välja bort badrumsleveransen från LB-hus och köpa det på egen hand.

AVDRAG:

Tvättställ/blandare *2 utgår -3520 kr

Toalett *2 utgår -4760 kr

Spegelskåp * utgår – 2850 kr

Avdragen är inte direkt jämförbara med marknadspriserna, men nu kommer vi få det precis som vi vill ha det med snyggare blandare, vägghängda toaletter och komoder istället för spegelskåp. Speglar måttbeställer vi hos glasmästaren. Badkar, duschvägg och komoder ingår inte i LB-hus standardleverans, utan finns som tillval. Men köper vi det på egen hand blir valmöjligheterna betydligt större. Vi återkommer med vilka köp det blir.

En var kanske vore något? =)

Gustavsbergs G1.

3 reaktioner på ”Avdrag badrum

 1. Hejsan vi tittar på liknande hus och har kollat även på myresjohus Åhus, får man fråga vad priset hamnade på hos LB hus ?

  mvh Henke

 2. Hej!

  Vi fick priset 2178000 kr för nyckelfärdigt Classic 140.

  Utöver det har vi valt bort badrumsinredning och vitvaror samt valt till tak över altanen och lite annat smått och gott, så totalt ca 30 000 kr + i tillval. Priser för tillvalen har jag lagt ut i ett tidigare inlägg, men sedan dess har det kommit en ny prislista. Det skiljer sig inte så mycket, förutom att de tagit bort startavgift på t ex el och liggande panel. Idag 12/1 justerar LB-hus priserna på själva husen, så oklart vad grundpriset ligger på nu, sedan skiljer det sig en del på var i landet man bygger. Maila LB-hus säljare och be om en aktuell prislista på hus och tillval. Vi lyckades pruta ner priset på offerten med 70 000 kr, så totalt hus, tillval och rabatt 2135642 kr. Då är inte markarbete utöver vad som ingår, kvalitetsansvarig och byggström inräknat.

  Vi har också kikat på Åhus, men tyckte vi fick mer hus för pengarna hos LB-hus.

  Mvh, Carolin

 3. Hej!
  Vi är precis i slutet av vårt bygge, visserligen bygger vi ett classic 159 men jag tänkte upplysa er om att kolla ballingslövs badrumsinredning. De har ju en hel del att välja på och tydligen har LB-hus bra avtal med dem så att priset blir mer fördelaktigt än att köpa det från butik själv. Vi gjorde så att vi köpte kommod med vask och spegel/-skåp via LB, och jag är supernöjd med resultatet! (dock bytte vi ut spegeln på toan där nere innan killarna monterade upp den, från början tänkte vi nämligen ha en vanlig plan spegel med belysning ovanför. Men så hittade vi ingen belysning vi tyckte om och köpte därför en spegel med integrerad belysning!

  Gällande bänkskiva i granit är Impala väldigt snygg, vi fick det med en kampanj när vi beställde huset. Dock valde vi en mattslipad finish för att slippa gå och putsa en spegelblank yta. Men det är ju smaksak!

  Kul med fler LB-husbyggare! Välkommen i gänget. 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s