Romotop

I fredags besökte vi Byggexperten i Vännäs och tittade på kaminer från Romotop. Eftersom vi får rabatt kan vi välja en mer påkostad kamin och ändå komma undan billigare än om vi tar en klassisk Contura genom LB-hus. Vi gillar formen och det stora glaset på Stromboli, men eftersom vi vill ha kaminen framför fönstrena kan det vara bra med en nättare. Mangala är lite smalare och har ett 180-graders fönster. Nu håller vi tummarna att det går att dra röret rakt upp i nocken. Att vinkla röret just under taket känns inte som ett alternativ.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s