Moment

Nyheten har nått oss att LB-hus ansökt om rekonstruktion.

Oros…

6 reaktioner på ”Moment

 1. Jag kollade igenom deras års redovisning och det ser ju inte ljust ut, har ni möjligthet så hade jag inte chansat och byggt med dom… det är ju väldigt mycket pengar man lägger på ett hus. känns som hela branchen är lite skakig nu…

  lycka till

 2. Hade jag varit er hade jag fört en dialog med dem och avvaktat, kanske ni kan ”pausa” kontraktet tills de rett ut problemen!?

  Läste följande: En rekonstruktion gör man för att undvika konkurs. Man säljer av tillgångar och skriver ner skulder så att företaget blir ”friskt” igen och kan fortsätta sin verksamhet.

  Det man också kan göra är ju att kolla upp allt vad Gar-Bo innebär. För det ska ju vara en färdigställandegaranti, så skulle något gå fel med LB så bör det lösa sig ändå (om de håller vad de lovar!).

  Risken är ju också att om alla drar sig ur så tappar de ännu fler inkomstkällor och då lär de gå under. Men visst blir man rädd!

  1. Som tur är har vi inte kommit så långt, inget betalat än. Nu relaxar vi i Thailand och tar beslut om vi går vidare när vi kommer hem. I mitten av februari vet dom tydligen mer om framtiden.

 3. Köp inte ! Jag pratade med svärfar som är hög chef på sveriges största betong leverantör och dom kommer inte leverera längre till lb-hus ! Pga deras ekonomi…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s