Hot shower

I väntan på att det tas beslut i tingsrätten den 17 februari om LB-hus framtid, fortsätter vi att klura på invändiga val som är oberoende vilket husföretag det i slutändan blir. Går LB-hus i konkurs blir vi så klart besvikna, men vi har som tur är inte hunnit betala några pengar än, så bara ligga lågt ett tag till innan vi tar beslut om hur vi går vidare.

Från 30 grader, turkost badvatten och vita sanddynor i Indiska oceanen till -22 grader, frostiga bilrutor och vita snöhögar i Norrland. Då är det inte läge att snåla på varmvattnet. En bred duschvägg i glas, t ex Clear från Westerbergs passar utmärkt till den tilltänkta takduschen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s