I väntans tider

Idag har vi gjort ett besök hos LB-hus säljare för att höra om läget kring företagsrekonstruktionen. I dagsläget kan vi inte göra så mycket mer än att vänta. Förhoppningen är att något stort bolag går in med en rejäl summa pengar i företaget och att vi får besked om det om två veckor. Går LB-hus i konkurs är frågan vilket husföretag vi ska sätta våra kulor på istället. Hårdare krav på egen insats från bankerna och rådande världsekonomi sätter hela branschen i gungning.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s