Mellanlandning

Bostadsrätten är såld och den 1 juni flyttar vi till en hyreslägenhet på 45 kvm. Vi resonerar hellre liten och fräsch än stor och ofräsch, så det blir en liten tvåa på Liljansberget, som är ett ganska nybyggt område mitt emellan våra jobb. När husbyggarprojektet drog igång ville vi helst bo kvar i nuvarande lägenhet tills huset var klart, men nu känns det skönt att veta vad vi har att röra oss med ekonomiskt. Våndan att inte ha någon diskmaskin i ett halvår löser vi med att köpa en ny som vi sedan tar med oss till huset.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s