Nya tag

LB-hus rekonstruktionsförsök som för ett par veckor sedan resulterade i konkurs har försenat byggprojektet något. Som tur är har vi varken hunnit söka bygglov eller betalat några pengar till LB-hus, men det känns lite drygt att börja om på nytt med att jämföra offerter.

Eftersom planlösningen på LB-hus Classic 140 känns klockren, är tanken att något annat husföretag ska bygga ett snarlikt hus. Till veckan hoppas vi få en offert från Skidsta Hus. Tror dock att vi måste överge planen om att fira jul i villan.

Men den som väntar på något gott…

2 reaktioner på ”Nya tag

  1. Ja visst är det synd att LBhus gått i kk.
    Jag tänkte bara tipsa om Creativ AB vi fick offert av dem att de skulle göra vårat classic 140 istortsätt för samma peng som LB men hade bättre standard. Vi valde tillslut ändå LBhus pga att man kunde välja nästan nyckelfärdigt med dem.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s