Tomtaffärer

Idag besökte vi banken för att betala tomten. Eftersom den inte var avstyckad i november då vi skrev under köpekontraktet med säljaren, hade vi kommit överens om att betalningen och därmed tillträdet till tomten skulle ske då avstyckningen var klar. Då säljaren är utomlands hela vinterhalvåret var tanken att hans syster skulle få en fullmakt att fullfölja affären. Fullmakten godkändes inte av banken idag, så vi får skjuta på betalningen en månad tills säljaren kommit tillbaka alternativt skicka ny fullmakten till Thailand för underskrift. Det ska inte vara några problem att söka bygglov, så för oss spelar det egentligen inte någon roll om vi får vänta. För tillfället täcks tomten av ett tjockt lager snö, så vi låter gärna vårsolen göra sitt innan vi börjar röja sly.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s