Husvisningar och konstateranden

Söndagkväll besökte vi ett jättefint Skidsta Hus som var byggt med extra tjocka väggar. Energiförbrukningen var 36 kwh/kvm/år, men svårt säga om det berodde på isoleringen eller att de hade bergvärme och FTX-ventilation. Vilka energisatsningar som är lönsamma i längden är svåra att ta ställning till. Det vi snarare kom fram till är att det är grymt snyggt med rostfärgat halvblankt kakel i badrummet, en rymlig hall/tvättstuga är prio och trots att Barcelonafåtöljen är något uttjatat är det en stilren möbel.

Måndag förmiddag gjorde vi ett besök i ett alldeles nyrest A-hus. Djupa fönstersmygar och väggarna täckta av rejäla spånskivor. 31 mars justerar A-hus priserna igen, så innan dess vill vi ha en offert från Anebyhus och Borohus. Hoppas att ett beslut kan ta bort min ständiga huvudvärk.

En reaktion på ”Husvisningar och konstateranden

  1. Vi var i valet och kvalet mellan Borohus och A-hus när vi började leta husleverantörer. För oss blev det Borohus som gick ner ganska rejält i pris efter några vändor fram och tillbaka. Vi har inte börjat bygga än men bygglovshandlingarna är inskickade och än så länge är vi väldigt nöjda. Herregud vad vi har velat, ändrat och ändrat och ändrat.. Aldrig några problem och hittills till rimliga priser. Som sagt, hittills… 🙂
    Jag bloggar om vårt bygge på http://rutans.wordpress.com

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s