Casa A

Nu har vi äntligen bestämt oss för att bygga ett A-hus. Vi behåller planlösningen som var tänkt med LB-hus men med några smärre justeringar.  Bygget har dragit ut på tiden, men förhoppningsvis leder velandet till ett ännu bättre hus. Vi köper klimatskalet av A-hus och entreprenaden för sig. Vi handlar själva upp kök, badrumsinredning, frånluftsvärmepump, golv, golvvärme och garderober. Inte så mycket till totalentreprenad som var tanken från början. Det kräver en hel del tid av oss, men vi resonerar att vi får mer hus för pengarna och vi får det precis som vi vill ha det, utan att behöva snickra själva. Bortsett från altanen då.

Vi har en spännande tid framför oss!

2 reaktioner på ”Casa A

  1. Spännade att ta så stor del av entreprenaden själva, men det är en hel del jobb med det. Känns skönt när man kan påverka fritt i alla dessa val. Hoppas det går bra för er nu! Hör av er för tips och idéer!

  2. Tack! Känns skönt äntligen tagit ett beslut (igen) men också lite pirrigt styra upp en massa själv. Kul se bilder från ert hus och att ni kommit igång igen, men glöm inte bort visa det färdiga resultatet! Tycker många bloggar bara visar halvfärdiga hus. Innan man bestämt sig, googlar man ju som en tok efter bilder på de hus man funderar på. =)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s