Nyanser av svart

Jag trodde inget kunde vara svartare än svart, men svärtan har även den nyanser. Det är som tur inte tal om någon depression utan om konsten att välja rätt färg på ytterdörren. NCS är ett internationellt färgbeteckningssystem med en enorm mängd kulörer att välja mellan. För att garantin på dörren ska gälla hos Snickarper måste man välja en nyans som inte är mörkare än S 8000-N. Jag antar att en mörkare nyans tar mer stryk, att den bleks lättare eller tenderar att spricka då dörren lätt blir varm. Vi kommer att ha dörren i nordöstläge, med entrén under tak, så tror inte solens strålar är någon större fara. Svart dörr S 8000-N till vitt hus.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s