Garageritning

Även om vi kommer vänta något med att bygga garage, söker vi bygglov samtidigt som huset. Jag kontaktade kommunen för att få information om hur ritningen ska se ut och efter en kväll med skisspennor och ett A3-ark är garageritningen färdig.

UMEÅ KOMMUN KRÄVER FÖLJANDE I TRE EXEMPLAR:

– Ansökningsblankett (ifylld och underskriven)

– Situationsplan

– Planritningar

– Fasadritningar

– Sektionsritning

Ritningarna ska ritas i skala 1:100 på olinjerat A3-papper, måttsatta i meter med två decimalers noggrannhet. De ska innehålla information om vad som finns på ritningen, fastighetsbeteckning, skala, skalstock och datum. Man ska redovisa materialval och kulör på tak och fasad samt fönsters utformning och dörrens/portens placering och utseende.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s