Numera tomtägare

Ledig dag och vi gjorde ett besök på Bosyn och skrev kontrakt med vår KA, som ska finnas som en hjälpande hand under byggprocessen. Han har precis avslutat ett uppdrag på ett likadant hus som vårt, vilket känns bra.

Sedan gjorde vi ett besök på banken med säljaren som är vår blivande granne, för att avsluta tomtköpet. Vår bankman utfärdade ett värdebevis och hjälpte oss med lagfartsansökan. Vi blev lite fattigare, men vi kan bocka av några utgiftsposter; tomtkostnad, lagfart och pantbrev. Sakta men säkert närmar vi oss målet.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s