Trädgårdsplaner

Det känns lite avlägset, men samtidigt är det bra att i ett tidigt skede planera för hur trädgården ska se ut. Under gårdagskvällen ritade vi ännu en gång upp tomten i skala 1:100. Vi skissade grusgångar, trätrallar, partier med natursten, skifferplattor, buskar och trädgårdsland. Vi gillar kombinationen av olika naturmaterial, sten möter trä, grus möter grönska. Vanlig svensk sjösten är inte att underskatta i trädgårdssammanhang. Här inspirationsbilder från Flisby.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s