Intet nytt på byggfronten

Vi hade hoppats kunna lämna in bygglovsansökan förra veckan, men ritningarna finns fortfarande hos A-hus för korrigering. Om ett par veckor flyttar vi till en 2:a på 45 kvm. Det skulle vara skönt att veta hur länge vi måste bo där. Planen är att leva spartanskt, 13 kartonger är redan packade för magasinering och det blir en hel del möbler som får vänta till huset står klart.  Vi har funderat på att anlita flyttstädning, men 2900 kr känns saftigt för 72 kvm. Undrar om det egentligen blivit billigare sedan RUT-avdraget infördes? Märkligt är det ändå att det finansieras av staten. Avdrag eller ej, kunderna är knappast de som är i störst behov av välfärdskakan.

Bara kavla upp armarna.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s