Övervänt

Sju veckor har gått sedan vi bestämde oss för A-hus. Första upplagan av planritningen blev klar på några dagar, så vi trodde inte att vi skulle behöva vänta så länge på småjusteringarna, men nu börjar vi bli lite stressade. Så länge vi inte sökt och fått bygglovet beviljat byggs inget hus i fabriken och snart går väl personalen på bygglov på semester. Om en dryg vecka flyttar vi till 45 kvm med en 1-årig virvelvind. Vi håller tummarna att ritningarna anländer i veckan.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s