Äntligen

Igår damp det äntligen ner ett stort kuvert i brevlådan från A-hus. Det krävs några smärre justeringar, bl.a. när det gäller placeringen av ett par fönster för att vi ska vara helt nöjda, så ritningarna returnerades samma dag. Vi är lovade högsta prioritet, så förhoppningsvis kan vi söka bygglov nästa vecka. Man vill så gärna få iväg ansökan, samtidigt är det viktigt att allt blir rätt. En allt för hastigt påskriven signatur kan i värsta fall innebära ett spegelvänt hus eller någon annan obehaglig överraskning vid husresningen.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s