Grand Designs

I brittiska serien Grand Designs på kanal 9, får man till skillnad från i de svenska inredningsprogrammen följa familjer som från början till slut är delaktiga i varenda detalj i bygget. Inte sällan får man lära sig att tidsplanen och budgeten övertrasseras. Byggprojekten tar flera år att färdigställa och en del familjer bor i husvagn under byggtiden. När huset står klart syns en tår i ögat på ägaren, märkbart stolt över resultatet. Vi kommer varken bygga ett hus av hö eller specialbeställa hundratals fönsterrutor, men Grand Designs är så mycket mer inspirerande än lite ny färg på väggarna och en divansoffa med matchande kuddar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s