Ho Ho

På flera nätforum dissar man IKEAs diskbänkar. Det påstås att de är tunna och lätt drar på sig bucklor, repor och missfärgningar. Det är dock inget vi la märke till i vår gamla lägenhet. Kanske är det gamla modeller det rör sig om, men man blir ju ändå lite osäker. Typiskt när vi gillar Boholmen och då det verkar vara svårt hitta en rejäl ho till ett rimligt pris.

Oavsett märke blir rostfria diskbänkar repiga. Man kanske ska satsa på ett helt annat material?

Blancos Dalago är gjord av silgranit, vilket består av 80% pulveriserad granit och 20 % akryl. Det ska vara skraptåligt, motståndskraftigt mot fläckar och hygieniskt. Diskbänken finnas i olika färger, men den svarta ser läckrast ut. Blanco Dalago med en 75 cm bred ho kostar kring 4500 kr i nätbutikerna.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s