Kontrakt generalentreprenad

Idag skrev vi under kontraktet för entreprenaden med Patrik & Benny Byggservice. Vi använde oss av ABS 09 som är en avtalsmall med överenskommelse mellan Konsumentverket och byggbranschen. Patrik & Benny Byggservice har färdigställt flera Classic 140 och vi har bara hört bra om dem. Det blir alltså samma byggare som det hade blivit med LB-hus totalentreprenad, men nu kan vi lägga pengarna man får betala för att få ett kontrakt istället för två på något annat, tex rejälare väggar. Större valfrihet, men också fler personer att jaga om något går snett. Tiden får visa om det var ett klokt beslut. Nu väntar vi på ett datum för husleverans från A-hus.

2 reaktioner på ”Kontrakt generalentreprenad

  1. Hej!! Det är så kul att läsa er blogg, vi bygger oxå med A-hus villa Lindö och ligger i samma fas som er. Vi fick just reda på när det är dags för husleverans, 15 november. Ska bli kul att följa er resa. Ha en trevlig helg! Tessan

  2. Detsamma! Brukar kika på er blogg också, för antar att det är den som det finns länk från A-hus hemsida till. Svårt hitta färska A-husbloggar, de flesta är redan färdiga med bygget, så extra kul när det är någon i samma fas. Lycka till med husbygget och gud så skönt med ett leveransdatum! /Carolin

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s