Summering

Ett år har gått sedan vi tog tag i våra husdrömmar. I samma veva började vi blogga. Bloggen fungerar som en digital anteckningsbok för oss, men det är också kul om vi kan inspirera andra.

Vi har hittat den perfekta tomten, mitt i Täfteå, bland nybyggda villor och gamla hus, hagar och bonngårdar, bara drygt 10 min från stan. Tomten är köpt, bostadsrätten är såld och vi bor i en hyresrätt i väntan på huset. Kanske hade vi snart fått flytta in, om det inte vore för att LB-hus gick i konkurs. Visst är vi ivriga, men det är nog bra att det får ta sin tid, att alla beslut hinner mogna.

Att bestämma detaljerna i vårt framtida boende är en otrolig förmån, men också en utmaning. Hur kombinerar man ekonomi med miljötänk och funktion med tidlös estetik? Huset blir dyrare än vad vi hade tänkt oss, men det är förhoppningsvis bättre anpassad till våra behov och de norrländska vintrarna. Bygglovet är beviljat och tillverkningen i A-hus fabrik är snart igång.

Fortsättning följer.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s