Energiprogram

Tänkte tipsa om Rockwools Energiprogram. Det krävs att man har ganska detaljerade uppgifter om husets konstruktion men i gengäld får man en mer tillförlitlig sammanställning över husets energianvändning än andra liknande program. Om jag har fyllt i rätt beräknas vi få en energiförbrukning på 55 kWh/kvm/år. Resultatet sammanställs i en snygg rapport. Sedan kan man jämföra det med hustillverkarens energiberäkning eller med den faktiska användningen efter att ha bott i huset ett år. Programmet kräver registrering, men är helt gratis.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s