Förberedelse av markförberedelser

Möte på tomten fredag morgon med Umeå Entreprenad som om några veckor ska börja med markförberedelserna. Vi vill höja marken under huset ett par decimeter för att komma i nivå med grannens tomt, men åt andra hållet tänker vi oss en lutning. Tomten är för stor för att fyllas upp helt. UE ska återkomma med en offert på extra fyllnadsmassor och att förbereda underlaget för ett garage, så vi kan ta ställning till om det är lönt att fixa det på annat håll eller låta dem styra upp rubbet när de ändå är igång.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s