Håll koll

Fick tidigare i höst en ändringsblankett från A-hus med en extrakostnad på 3500 kr för ett till fönster i allrummet. Då vi ansåg att den var felaktig brydde vi oss aldrig om att skriva under. Här om dagen såg vi att det ändå var inräknat i slutsumman. Efter en titt i inkorgen till mailen kunde vi se att på ritningen vi skrev kontrakt på, fanns redan två fönster i allrummet. Ett par veckor senare fick vi en ritning med bara ett fönster som vi anmärkte på och fick ändrat.

A-hus säljare kontaktade huvudkontoret åt oss och fick extrakostnaden struken. Kanske ingen jättesumma i det stora hela men rätt ska vara rätt. Summa summarum, håll koll på allt! Det är inte lätt att komma ihåg alla svängar om man inte har det på papper.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s