Markarbetet är igång

Vid lunchtid idag åkte vi till tomten för att träffa en kille från UE. Vi skulle kontrollera utstakningen av huset och berätta var vi vill ha extra grus för uppfart och altan, men då det hade blivit ett missförstånd om tiden var han inte där. Däremot blev vi positivt överraskad över vad grävkillarna åstadkommit på bara några timmar. Markavtäckningen var gjord och ett par timmar senare vid förskolehämtningen körde jag förbi och såg att gropen var fylld och utplattad och att det hade levererats flera grushögar och något som såg ut som isolering till plattan. Spännande!

Panorama

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s