Symfoni

Det blir genomgående vitmålade väggar i huset, med föräldrasovrummet som undantag. Där vill vi ha grå väggar som kontrast till alla vita textilier. Med vita sängkläder och gardiner riskerar det bli lite för ”ljust och fräscht” i ett rum där man vill ha lugn och ro. Har tidigare tittat på Alcros kulör Anis men nu kan jag ha hittat en färg som är snäppet bättre. Symfoni ultramatt väggfärg är en nyhet i Beckers sortiment. Här i kulören Gråsten 580. Snyggt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s