Grundläggning

I morse när vi åkte till tomten var redan gjutningen av plattan igång. Mycket har hänt på bara några dagar. Högarna av schaktmassor har spridits ut på tomten och extra grus har lagts på uppfarten och där altanen ska stå. Kantelement är utplacerade och innanför dem ligger det isolering, golvvärmerör och en massa andra rör och armeringsjärn.

En stor cementblandare skickar iväg smeten till en pumpbil med ett långt rör som sedan transporterar det till plattan. Betongen skrapas ut innanför kantelementen och med ett instrument kontrolleras att nivån blir rätt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s