Glad 1:a advent

Jag har alltid älskat julen men på senare år har den allt mer förknippats med shoppinghysteri, att köpa klappar mest för sakens skull. Nu ska vi återta magin och skippa köpa en massa skräp. Sonen fyller snart två och kan börja tro på myten om tomten och delta vid bak och pyssel. I år ska vi bara baka det vi tycker om och som inte är krångligt och pysslet ska sköta sig själv (som torkade apelsinskivor i ugnen). Mossan plockade vi i höstas, men så här i efterhand kan man vara pysslig och köpa den på Coop (den var inte lika grön tre månader senare och i mossan göms det hundskit som fastnar i barnvagnshjulen…). Plocka russinen ur julen, glad 1:a advent!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s