Leksak eller inredningsdetalj?

Sängbordet får allt för ofta agera bil med bordsskivan som ratt. Lägenheten är liten men jag erkänner att skrutten behöver en egen sparkbil. Ska det vara så ska det vara en med stil. Födelsedag i januari och vi har beställt en svart racerbil från Nordic Bike. Blir den inte populär är den i alla fall en snygg inredningsdetalj.

roadster2

Den finaste av dem alla är Roadster från Playsam med glänsande lack och ratt i trä, men smakar det så kostar det också ca 3000 kr. Playsam tillverkar designade leksaker som tilltalar inredningsintresserade föräldrar med lite för mycket pengar. Leksaksindustrin säger en del om den tid vi lever i. Idag finns det både leksakssushi och leksaksespressobryggare. Surfade förbi en bild från ett barnrum med endast prylar i svart och vitt. Leksaker får gärna vara fina och ha bra kvalitet, men man får inte glömma vilka de är till för. Vi som vill läsa Residence i lugn och ro såklart!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s