Dörrbeställning

Byggledaren ringde i veckan och undrade när vi hade tänkt leverera karmen till skjutdörren mellan vardagsrum och allrum. A-hus hade lovat att bjuda på skjutdörren, men då det inte var något de ville veta av eller som fanns med i leveransorden var vi tvungen att ordna det själva. Lite surt men vad gör man när det inte finns dokumenterat… Det är bara börja leta runt efter skjutdörr. K-rauta hade 4-6 veckors leveranstid och Beijers ca 3 veckors leveranstid och byggarna behöver karmen fortast möjligt. Blev en snabbeställning från Bygghemma som levererar karmen på 5-10 dagar och dörren kommer på 8 veckor men den är det ju ingen brådska med.

Vi hade tänkt köpa innerdörrar på Beijers eller K-rauta här i Umeå, men det kändes praktiskt att beställa från en nätbutik och få dem levererade direkt till bygget, så det blev Diplomatdörrar från Bygghemma. På så vis blir skjutdörren likadan som övriga dörrar. Det gäller att komma ihåg alla tillbehör; dörrkarmar, överstycke och ventilerade trösklar till badrummen i rätta måtten, handtag och lås till badrummen.

dörrtillbehör

Innerdörr Martin med tillbehör, Diplomatdörrar, handtag Barcelona borstad krom från Habo.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s