Beställning av garderobsinredning

Samtliga garderober kommer att ha Elfas skjutdörrar i spegelglas. Rekade inredning i Elfas planeringsverktyg och upptäckte att skjutdörrar behöver ett djupyttermått på 685 mm för att rymma hängda kläder. Kontrollmätade ritningen och såg att garderoben i groventrén knappt mätte 600 mm. Vi tog en sväng till bygget för att se vad byggarna kunde göra åt saken och det var sannerligen i grevens tid. Innerväggen kunde inte flyttas då grannliggande rum är badrummet med rör som är dragna sedan länge. Det går istället att sätta skjutdörren längre ut, kloss med ytterdörren blir djupmåttet tillräckligt. Kennet var tveksam till hur det skulle se ut men jag hittade den här bilden från Elfa som ser helt ok ut:

ElfaVi kommer att ha något liknande med avhängning i knattenivå och gott om plats för skor och ytterkläder. På så vis blir ordinarie hall mindre rörig. Inredning i sovrumsgarderoberna är också beställa. Vi passade på då Bygghemma hade kampanj och 25% på Elfas sortiment.

En reaktion på ”Beställning av garderobsinredning

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s