Val av vitvaror

När man ska köpa vitvaror till ett helt hushåll ska man (som med allt annat som kostar skjortan) alltid ta in offerter. För oss var Elgigantens bud 15% lägre än deras onlinepriser och Tretti.se:s bud blev efter ett par vändor 10,5% lägre än deras onlinepriser. Elon sänkte sig 7,5% när de fick veta att det var fler än dem med i matchen. De erbjöd 5 års försäkring på alla vitvaror, men var ändå för dyra för att vi skulle känna att det var värt det. Bäst pris har Tretti.se erbjudit och då vi blivit bra bemötta av dem tidigare då vår kära robotdammsugare fick krupp föll valet på dem.

Det blir Siemens vitvaror, bortsett från diskmaskinen som vi tar med från nuvarande hem och fläkten som är en Gorenje. Siemens har snygg design och förhoppningsvis bra kvalitet på sina produkter.

ugn etc

Siemens inbyggda ugn (HB33G1540S), microvågsugn (HF25M5L2) och induktionshäll (EH651TE11E). Gorenje köksfläkt (DT6545AX).

kylfrys1

Siemens kylskåp (KS36VVI30) och frysskåp (GS36NVI30) med Easy Clean och A++. Köper man en Siemens kylaprodukt med A++ eller A+++ får man 200 kr i matcheckar på ICA för varje +, så det blir 800 kr i mat för oss.

tvätt

Siemens tvättmaskin (WM14S46DN) och torktumlare (WT46E374DN), A+++ respektive B i energieffektivitet. Båda rymmer 8 kg tvätt.

2 reaktioner på ”Val av vitvaror

  1. Tjusiga vitvaror! Vad väljer ni för bänkskiva och stänkskydd till de vita luckorna? Kul att se andra vita än blanka abstrakt:-)

  2. Hej!

    Det blir svartgrå granitskiva Impala och ljusgrått kakel, Cap från Dekora 30*30 cm, en rad kakelplattor och något högre placering av överskåpen för att få en luftigare känsla i köket.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s