Stommontering

Tack vare hjälp från farbror och farfar lyckades vi montera ihop stommarna till kök och tvättstuga på några timmar. Nästa uppdrag för snickarna är att sätta skåpen på plats. Lådorna är kvar att skruva ihop, men det får vi ta någon kväll till veckan.

IMG_3908

Gipsväggar och tak är nu på plats och om ett par veckor är det dags för målning.

gips

Fönsterbrädorna som A-hus har levererat är rejäla och fina. De är så djupa att man kan ha dem som sittbänkar. Enda nackdelen med de djupa fönsterna är att det begränsar vidvinkelsynen ut från rummet något. Små fönster blir lite som skottgluggar.

IMG_3903

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s