Lådmontering

Äntligen är vårt jobb i köket färdigt. I helgen tog vi oss an lådor och luckor. Det tog uppskattningsvis en arbetsdag för två lekmän för lådorna och ungefär detsamma för stommarna som vi styrde upp förra helgen. Under lördagen fick vi som tur var hjälp av svärfar eftersom jag var för förkyld, men idag laddade jag upp med Alvedon och Gainomax, så jag också kunde jobba på ett par timmar. IKEAs kök känns riktigt rejält och är lätt att montera, men allt tar ändå sin tid. En låda hade gått sönder i leveransen, men på en vecka ska vi ha fått en ny med posten. 

lådmontering

Bilder på det slutgiltiga resultatet kommer inom kort. Nu är det dags för byggarna att ta över med finliret.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s