Ärtan Pärtan

Plusgrader en hel vecka och det går inte låta bli att få lite vårkänslor, även om solen har betraktas från insidan (vabruari). Snålblåsten är visserligen tillbaka, men idag är första dagen på årets första vårmånad. Jag längtar efter grönska. Vi kan bara hoppas att ogräset tar sig igenom månlandskapet på vår tomt. Om inte får vi ha grönt inomhus. Har beställt ett par ärtgröna linnekuddar från HM. Det kan behövas nu när målaren ska göra allting vitt.

hmprodCA8LYPWZ

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s